Update na één maand bloggen

Hey allemaal!

Vandaag heb ik een extra artikel voor jullie. Het leek me erg leuk om een kleine update te geven over hoe ik me voel na één maand, twee keer per week (af en toe meer), bloggen. Kijk je met me mee?

Processed with VSCO with hb2 preset

Ik heb de afgelopen maand op woensdag én zaterdag (soms meer dagen) een artikel geplaatst. Daar ben ik eigenlijk best wel trots op, want januari was zeker niet één van m’n rustigste maanden. Ik had namelijk proefwerkweek, wat jullie wellicht wel wisten. In januari heb ik ook extra artikelen geplaatst, zelfs in mijn proefwerkweek.

Ondanks dat ik alleen al door school gestresst was, heb ik het toch elke keer gehaald op mijn blog. Soms was het wel eens lastig, maar door goed te plannen is het uiteindelijk allemaal goed gekomen. Eigenlijk was het wel erg leuk om in m’n vrije tijd artikelen te schrijven en foto’s te maken. Het is toch een soort afleiding, eigenlijk.

Ook heb ik de afgelopen maand iets behaald, waarvan ik dacht dat het niet zou komen. Ik heb mijn allereerste samenwerking gehad! Mijn blogpost daarover kan je hier vinden. Het was niet een samenwerking waarvoor ik betaald werd of gratis producten kreeg, hoor. Ik heb ook zelf besloten om er een blogpost aan te wijden, omdat ik echt heel erg tevreden ben over de webshop. Ik heb (nu nog!) mijn eigen kortingscode bij de desbetreffende webshop, waar ik stiekem best wel trots op ben. Het is toch een soort voldoening, dat bedrijven mijn blog opmerken. Ik had echt niet durven dromen, van zulke samenwerkingen.

Dit was mijn korte update hierover. Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk tóch opnieuw begonnen ben met bloggen, aangezien ik er echt energie uithaal en er vrolijk van word. Ik hoop dat jullie de afgelopen maand hebben genoten van mijn blogposts en gaan genieten van nóg meer blogposts in de tijd die komen gaat.

Wat was jouw favoriete blogpost die ik de afgelopen maand heb gepubliceerd?

Dan wil ik je allerlaatst heel erg bedanken voor het lezen! En dan hoop ik dat ik jullie weer zie bij mijn volgende blogpost.

IMG_5120

3 gedachten over “Update na één maand bloggen

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s