Februari Bullet Journal setup

Hi y’all!

Bullet Journaling, jullie hebben me er wel vaker over gehoord. Al vanaf eind januari wil ik graag mijn februari setup met jullie delen, maar het is er eigenlijk nooit van gekomen.  Nu de drukke weken zijn afgelopen en ik heerlijk een weekje vrij heb, kan ik eindelijk weer tijd besteden aan mijn blog. Daarom deel ik vandaag mijn setup van februari met jullie. Kijk je mee?

Disclaimer

Dit is pas mijn tweede maand dat ik een Bullet Journal gebruik, dus het is zeker allemaal nog niet hoe ik het wil. En ten tweede, ik gebruik mijn Bullet Journal als planner voor mijn blog en trackers. Daarom maak ik dus geen weekly spreads. Maar dat is eigenlijk het idee van een Bullet Journal, je planner kunnen indelen zoals je zelf wilt. Dat wilde ik even gezegd hebben, laten we dan nu echt beginnen.

Cover Pagina

78C3FD2D-1A78-400D-B606-D971CB599644.JPG

Natuurlijk is mijn thema van deze maand Valentijn. Daarom heb ik dit verwerkt in de cover pagina en in de rest van de maand, door middel van roze en af en toe wat hartjes. Ook heb ik een klein overzichtje gemaakt op de linker bladzijde van deze maand.

Monthly Spread

Processed with VSCO with hb2 preset

Dit is de monthly spread, met kleine vakjes aan de zijkant voor notities en een maandelijks overzichtje voor mijn Instagram.

Blog Planner

0E1440C5-D233-48F7-9F36-35E9213D30C4.JPG

Zoals ik al zei zijn de dingen in mijn Bullet Journal vooral blog gerelateerd. Ik maak dan ook elke maand een overzicht voor wat die maand online komt op mijn blog. Ik omcirkel de datum in het maand overzicht als er die dag iets online komt op mijn blog. Natuurlijk laat ik jullie niet de gehele bladzijde zien, omdat jullie dan al kunnen zien welke artikels deze maand nog online gaan komen.

Blog Ideas

0D98EAE4-FA03-4CEE-ADC0-C7EF477315FB.JPG

Ik besloot tijdens het invullen van deze maand ook een pagina te maken voor ideeën voor artikels. Ook hier laat ik alleen de header van zien, om dezelfde reden als bij mijn blog planner.

Habit Tracker

3DDBDDEC-084A-4678-AD7F-774C31B09E18.JPG

As always, een habit tracker.

Insta growth tracker

BE953297-E882-4BB3-8FD2-EA741CF8399F.JPG

Eigenlijk had ik deze jaarlijkse tracker in de maand januari willen doen, maar dat was ik per ongeluk vergeten. Daarom heb ik het in februari gedaan.

Blog growth tracker

5177015C-3895-467C-B162-8BEAFA2FC18E.JPG

Voor deze tracker heb ik twee bladzijdes gepakt, omdat ik denk dat ik hiervoor meer ruimte nodig heb. Voor mijn site kan ik meer soorten mijlpalen opschrijven, dan alleen een aantal volgers van mijn Instagram.

Dat was dan mijn setup van februari. Ik hoop dat het een beetje leuk was om te lezen en zien!

Heb je zelf ook een Bullet Journal? En waarvoor gebruik je die dan?

Heel erg bedankt voor het lezen! Ik spreek jullie snel weer.

IMG_5120

5 gedachten over “Februari Bullet Journal setup

  1. Wat doe je het ontzettend leuk! Erg leuk om hier toch ideeën op te doen 🙂 Ik gebruik mijn bullet journal sinds een maand en vind overal leuke ideeën!
    Liefs!

    Like

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s