Over mij

Hi,

IMG_2929 kopie

Wat leuk dat je op mijn kleine stukje internet belandt bent! Ik ben Kayleigh, 14 jaar oud en ik zit momenteel in HAVO 3.

Ik vind schrijven erg leuk om te doen, over van alles en nog wat. Ik schrijf vooral veel over fotografie, beauty, lifestyle en af en toe wat fashion. Fotograferen is één van mijn hobby’s. Vrijwel alle foto’s die je op mijn blog kan vinden zijn gemaakt met de Nikon D5300 of de Canon G7X. Ook vind ik make-up erg leuk, waar ik dan ook graag over schrijf. Kleding vind ik enorm leuk, waar ik heel af en toe over schrijf. Outfit posts kan je dan ook meer op mijn Instagram vinden.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogposts? Dat kan! Je kan me volgen op Bloglovin’ en WordPress. Als je geen Bloglovin’ of WordPress hebt, maar toch op de hoogte wilt blijven van mijn blogposts, kan je je e-mailadres achterlaten en zodra ik een artikel upload, krijg je een mailtje. Dit kan je op mijn home-pagina doen, in de sidebar, of helemaal onderaan mijn site.

Dat was het wel zo’n beetje. Als je nog vragen hebt mag je die altijd stellen in de reacties. Ik hoop dat je mijn blog leuk vindt en dat ik je snel weer terug zie!

Liefs, Kayleigh.

bloglovin-icon     img_24328    Contact_vmc2015  Instagram-icon 15-2-twitter-png-picture

 

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s