De beste manieren om te ontstressen

Hey y’all!

Hebben we hier niet allemaal op gewacht? Vakantie, weer even opladen en je hoofd leegmaken zodat we er de komende tijd weer helemaal tegenaan kunnen. Helaas is mijn vakantie al wel bijna voorbij. Maar ik heb vandaag voor jullie een artikel over hoe ik ervoor zorg dat ik lekker tot rust kom na een drukke en stressvolle periode.

In bad gaan

Dit is misschien wel de beste manier om een beetje te ontstressen. Als eerst neem ik een heerlijk warm bad, met een bathbomb of een fijne zeep.

Kaarsjes

Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik word zo rustig van brandende kaarsen. Vooral als het geurkaarsen zijn. Ik ben gek op de geur kaarsen van Gouda. Momenteel heb ik de White Rose & Patchouli versie, maar ook de Sweet Peony & Sandelwood is heerlijk. Als ik in bad ga, doe ik alle lampen uit en kaarsjes aan. Ik hou er van.

Maskertjes

5F7422B1-2FDC-46B4-B6AB-5950A4824A6B.JPG

Als ik in bad ga doe ik vrijwel altijd een maskertje op. Of mijn huid nou onrustig is of niet, het is altijd fijn. Als ik een beetje gestresst ben, is mijn huid meestal ook dof. Een maskertje zorgt er dan voor dat mijn huid weer straalt.

Handlettering

606A5919-F9F9-421C-92B4-8DBA0EAEAD6B.JPG

Het klinkt misschien een beetje gekkig, maar als je zelf ook handlettert zal je dit sowieso herkennen. Mijn hoofd raakt er zo leeg van, ik focus me namelijk volledig op de letters. Dit vind ik echt heel erg fijn.

Leg je telefoon weg

Soms is het fijn om juist een film te kijken, maar soms moet je ook gewoon even rust hebben van alle social media. Geen appjes beantwoorden, geen Snapchat verhalen bekijken. Gewoon niks.

Dat is eigenlijk mijn pamper routine.

Wat doe jij om weer tot rust te komen?

Heel erg bedankt voor het lezen! Ik spreek jullie woensdag weer.

6 gedachten over “De beste manieren om te ontstressen

 1. Hmm handlettering? 🙂 als ik in bad ga verwen ik mijn gezicht ook met een neusstrip en een maskertje! Zalig! Voor de rest heb ik op de achtergrond wat muziek en zo kom ik tot rust!

  Geliked door 1 persoon

  1. Jaaa handlettering! Klinkt gek, maar ik denk dan helemaal nergens aan en kom zo tot rust. Als ik in bad ga zet ik ook altijd lekker muziek aan, ja! Maar een neusstrip heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, klinkt wel lekker! Bedankt voor je leuke reactie!

   Geliked door 1 persoon

   1. Is het een boek die je aankoopt of.? 🙂 Ja een neusstrip, koop je zo aan in de kruidvat breng je aan op en natte neus laat je ff een kwartiertje zitten en als je het eraf trekt, trekt het al je onzuiverheden eruit 🙂

    Like

   2. Nou ja, eigenlijk koop je gewoon een leeg notitieboekje! Daarin ga je dan handletteren, ook wel kalligraferen genoemd. Dat zie je dus op de foto in mijn artikel, die tekst heb ik dus zelf geschreven. Ook op Pinterest kan je hier wel veel over vinden. Ik kan het je erg aanraden! Oh en bedankt voor de tip! Snel eens zo’n neusstrip halen.

    Like

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s