Update | Eventjes stilte

Hi!

Long time no talk… Vandaag klets ik jullie even bij en vertel ik jullie waarom het de komende tijd, helaas, iets stiller gaat zijn op mijn blog.

De afgelopen tijd is er heel onregelmatig een artikel online gekomen. En als er dan één kwam, was ‘ie niet zo lang en uitgebreid als dat jullie van mij gewend zijn. Je kent het denk ik wel. Druk, druk en nog eens druk. En dan vooral op school. Ook in de weekenden ben ik erg druk voor school, dus ook dan kan ik het niet opbrengen om tijd vrij te maken voor mijn blog. En dat vind ik erg jammer, maar school gaat áltijd voor mijn blog. En ik hoop dat jullie dat enigszins begrijpen.

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, komt voor mij ook binnenkort de toetsweek er weer aan. Verschrikkelijk, als je het mij vraagt. En jullie weten waar een succesvolle toetsweek van komt: plannen! Omdat op 4 april mijn toetsweek start, ben ik dit weekend al bezig met samenvattingen en beginnen met leren. Saai, maar het moet gebeuren.

En héél eerlijk gezegd, ik heb niet zo veel inspiratie voor artikelen. En ook dat motiveert niet om eens mijn laptop erbij te pakken en er fanatiek op los te tikken. Dus: mocht je een bepaald artikel willen zien verschijnen, laat me dat dan zeker weten!

En mocht je mij en mijn artikels missen, lees dan even dit artikel waarin Demi mij geïnterviewd heeft! Zo leuk.

Dan weten jullie in ieder geval waarom het helaas de komende tijd iets stiller gaat zijn op mijn blog. Ik hoop dat jullie het begrijpen. Als jij binnenkort ook toetsweek hebt wens ik je heel erg veel succes, you can do this! Until next time.

 

IMG_5120

6 gedachten over “Update | Eventjes stilte

 1. Hey,

  Ik werd even geleden genomineerd voor de Liebsteraward.
  Op mijn beurt was het de opdracht om 11 andere leuke blogs te nomineren.

  Ik keek even in mijn ‘gevolgde blogs’ lijst en nomineerde onder andere jouw blog.

  Neem even een kijkje op mijn blog en lees het laatste blogbericht. Daarin staat de nominatie 🙂

  Groetjes,

  Maïté
  Van allaboutmaite.wordpress.com

  Like

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s