Bullet Journal Stash

Hi!

Bullet Journaling en handlettering, jullie hebben me er al vaker over gehoord. Omdat ik al best een uitgebreide stash heb, leek het me leuk om mijn stash met jullie te delen. Kijk je mee?

Dotted Notebooks

Processed with VSCO with hb2 preset

Where it all begins; dotted notebooks. Je hebt mijn gele Leuchtturm 1917 al vaker kunnen spotten, maar stiekem heb ik nóg meer dotted notebooks. Ook heb ik een turquoise Leuchtturm 1917, die ik gebruik voor handlettering. Maar naast mijn twee Leuchtturms, heb ik nóg meer dotted notebooks. Alle notebooks (behalve de Leuchtturms) komen van de Bruna.

 

Fineliners

Processed with VSCO with hb2 preset

Er zijn twee soorten zwarte fineliners die ik altijd gebruik: die van de Hema of de zwarte fineliner uit het Micron fineliner setje van de Bruna.

 

 

Stiften

Processed with VSCO with hb2 preset

Jullie hebben me er al vaker over gehoord: de Crayola Supertips. Enorm fijn én budget. Helaas kan ik de 50 pack nergens meer online vinden, maar volgens mij kan je deze ook gewoon bij je dichtstbijzijnde boekhandel vinden. Ook heb ik mijn goude, zilvere en witte pennen bij de Crayola Supertips gelegd, die van de Bruna zijn.

 

Brush pens

Processed with VSCO with hb2 preset

Hoewel het nog allemaal een beetje onwennig is en het nog niet helemaal gaat zoals ik wil, heb ik ook Brush pens. Ik heb er een aantal van de Action (lekker budget)! Maar ik heb ook de geliefde Tombow Dual Brush Pens, de primaire kleuren set. Ze zijn zéker niet budget, maar de kleuren zijn super intens en je er nog véél meer mee. Misschien schrijf ik daar wel een keer een artikel over. Zoals je misschien wel kan lezen ben ik het meest fan van de Tombow Dual Brush Pens, maar als je geen €18,99 wilt neertellen voor een vijftal brush pens, zijn die van de Action ook zeker niet verkeerd!

 

Dat zijn dan alle supplies die ik gebruik voor mijn Bullet Journal, maar ook voor handlettering! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik spreek je snel weer!

Welk product uit je Bullet Journal stash kan je niet zonder?

 

IMG_5120

 

 

4 gedachten over “Bullet Journal Stash

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s