Maart Bullet Journal setup

Hey allemaal!

Een tijdje geleden kwam mijn februari Bullet Journal setup online. Omdat maart mórgen begint, heb ik besloten om vandaag met jullie mijn setup van maart te delen. Kijk je mee in mijn Bullet Journal?

Stiften die ik heb gebruikt1430451C-FE86-448E-A4FC-83127178BC8D.JPG

Je ziet ze veel terug in de foto’s van dit artikel, dus het leek me handig om te benoemen welke stiften dit zijn. Dit zijn de Crayola Supertips, uit een 50 pack. De kleuren hebben niet bepaalde namen, dus ik kan jullie helaas niet precies vertellen welke ik gebruikt heb. Maar de kleuren komen dus in ieder geval uit de 50 pack van de Crayola Supertips, die ik destijds hier heb besteld. Maar goed, laten we nu dan echt beginnen met de flipthrough!

Cover Page

8B8F82AB-3F16-41B1-AA71-69D66910ADC6.JPG

Deze maand heb ik veel groen en doodles van planten in mijn pagina’s verwerkt. Ik heb de cover pagina dit keer wel simpel gehouden, met enkel één doodle. Zo werkt het voor mij het beste, omdat ik dan makkelijk overzicht heb tussen de verschillende maanden.

Monthly Spread

E006CF9F-9836-4788-8313-DBA31CB42125.JPG

De monthly spread is heel erg anders dan die van februari. Dit keer heb ik een verticale lay-out en is het enkel voor de artikelen die op mijn blog komen. Omdat ik vond dat ik zo weinig ruimte had in de monthly spread van februari, die een horizontale lay-out had, besloot ik het deze maand anders te doen.

Stats, birthdays, future log en brain dump

AF468BC7-8881-4BBC-B80C-EADC5D108432.JPG

Ik wist niet echt hoe ik deze pagina moest noemen, dus ik heb maar letterlijk opgeschreven wat erop deze pagina te vinden is. Omdat ik nog een lege bladzijde had naast mijn monthly spread, leek het me wel handig om deze onderdelen daar te zetten. Ook heb ik wat schattige planten doodles in deze pagina verwerkt.

Habit Tracker4EBD0CED-F5DD-4EB4-817A-C2BEC6C8747B.JPG

Deze habit tracker verschilt niet veel van die van vorige maand. De lay-out van de habit tracker van februari beviel me heel erg goed, dus ik besloot het gewoon hetzelfde te houden. Het enige verschil is dat ik deze keer ook bijhoudt wanneer ik sport.

Wish list

6E7DD092-1947-4F53-80B6-73F757AFFE42.JPG

In april ben ik jarig, dus daarom leek het me handig om een wish list in maart te verwerken. Als ik dan wellicht iets leuk weet wat ik voor mijn verjaardag kan vragen, kan ik het hier opschrijven en gemakkelijk terugvinden.

Dat is dan mijn maart Bullet Journal setup! Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien. Na het tekenen van deze maand heb ik wel weer genoeg van al het groen en de planten doodles. Ik kan niet wachten op een nieuw thema voor volgende maand, haha.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor het lezen! Ik spreek jullie zaterdag weer! En mocht je iets in jouw Bullet Journal verwerken wat geïnspireerd is op mijn spreads, stuur me dan zeker even een dm van jouw mooie creaties via Instagram.

Welk thema heb jij deze maand verwerkt in je Bullet Journal?

IMG_5120

4 gedachten over “Maart Bullet Journal setup

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s