Mijn ervaring met United Wardrobe

Hi!

Vandaag heb ik weer een gloednieuw extra artikel voor jullie, over niets minder dan United Wardrobe. De fijnste site waar je tweedehandskleding kan kopen. Vrijwel álles kan je erop vinden. Ik heb onlangs nieuwe schoenen gekocht op UW. Dat was mijn allereerste bestelling op UW, daarom heb ik vandaag een artikel geschreven over mijn ervaring met deze site. Kijk je met me mee?

Wat is United Wardrobe?

Zoals ik al heel kort uitlegde; een site waar je tweedehandskleding kan kopen. Op United Wardrobe heb je je eigen kledingkast, waar je je kleding kan plaatsen die je niet meer draagt of niet meer leuk vindt. Andere mensen kunnen dit dan overkopen. Ook kan je natuurlijk andere mensen volgen en hun kleding shoppen.

 

Hoe werkt het?

Als je een leuk item ziet, kan je dit kopen. De verkoper stelt zelf in of je hierop kan bieden. Als je op een item biedt, kan de verkoper het accepteren of een tegenbod inbrengen. Zodra de verkoper het bod heeft geaccepteerd, kan je de koop niet meer annuleren en moet je het item dus kopen.

Zodra je het wilt kopen voor de afgesproken prijs, belandt het item in je winkelmandje. Dan betaal je gewoon, maar het geld wordt gestort op de bankrekening van UW. De verkoper ontvangt dan een bestelbon en moet binnen een bepaald aantal dagen het pakketje naar jou opsturen. Pas als jij aangeeft dat je het product ontvangen hebt, wordt het geld overgeschreven naar de bankrekening van de verkoper. Als je na een tijdje dus nog niks ontvangen hebt, kan je contact opnemen met UW. UW is dus heel erg veilig en zo betaal je ook geen geld voor iets wat nooit binnenkomt.

Als je bij ontvangst ziet dat het item er niet uitziet als op de foto of is beschadigt, mag je het retourneren. Als het item niet past, mag je het ook niet retourneren. Je kan het dan natuurlijk wel zelf weer verkopen op UW.

Om er zeker van te zijn dat je je bestelde item ontvangt, zou ik altijd de reviews bekijken op het account van de verkoper. Als je iets hebt gekocht, krijg je altijd de kans om een review achter te laten op het account van de verkoper. De verkoper kan deze reviews niet verwijderen, dus je ziet het ook als deze persoon de pakketjes niet opstuurt. Heel erg fijn, dus.

Mijn eerste bestelling op UW

85873046-A18C-49DD-A23D-7793B23658D7.JPG

Ondanks dat deze schoenen niet nieuw zijn, zie je ze toch steeds vaker voorbij komen; de Converse Comme Des Garçons Play. Ik heb ze al vaak voorbij zien komen op Instagram, maar toen ik ze laatst spotte bij iemand op school, kon ik het toch echt niet laten. Omdat deze schoenen limited editions zijn, zijn ze eigenlijk (in Nederland) nergens verkrijgbaar.

Nou ja, bíjna nergens. Op United Wardrobe wel, dus. Er stonden in totaal welgeteld 2 paar Converse Comme Des Garçons op UW. Eentje was in maat 41 en de ander in 42,5. Ik gokte dat ik maat 41 had, dus stuurde ik de eigenaresse van het account een berichtje of ze wilde aangeven hoe groot de schoenen waren in cm’s. En ja hoor, précíés mijn maat! En de schoenen waren amper gedragen, ze zijn zo gloed als nieuw.

Als je deze schoenen in de winkel had kocht, zijn ze tussen de €120 en €140 euro. Uiteindelijk heb ik een bod gedaan van €85 euro, die het meisje accepteerde. Yay! Ik bestelde ze afgelopen dinsdag avond en ik kreeg woensdag al een notificatie dat de verkoopster mijn bestelling verstuurd had. Zo snel! Donderdag middag kwam mijn pakketje binnen, ik was zo blij! Ik probeerde ze gelijk aan en gelukkig zaten ze perfect.

Ik ben dus enorm blij met mijn nieuwe schoenen en ik ben erg tevreden over UW. Ik vind het erg fijn dat het betaalde geld pas wordt overgemaakt naar de verkoper als je het pakketje hebt binnengekregen, omdat dat heel erg veilig is. Zo wordt je niet snel opgelicht, gelukkig.

9DE08BF8-3EFB-405A-A481-7BD458C1F0FA.JPG

Dit was mijn artikel over mijn eerste ervaring met UW. Ik hoop dat jullie dit extra artikel leuk vonden om te lezen!

Heb jij al eens iets besteld op United Wardrobe?

Dan wil ik je als allerlaatst heel erg bedanken voor het lezen en hopelijk zie ik je woensdag terug!

IMG_5120

2 gedachten over “Mijn ervaring met United Wardrobe

  1. Oh wat goed dat je je ervaring deelt, ik wilde zelf ook al even United Wardrobe proberen maar wist niet goed of het te betrouwen was. Dankje! Je schoenen zijn echt supermooi, goede koop gedaan meid 👍🏻 enjoy your evening 💕

    Geliked door 1 persoon

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s