5 apps die zorgen voor een perfect Instagram feed

Hey allemaal!

Een perfect samenhangend Instagram feed, we willen het allemaal. Daarom heb ik vandaag 5 apps op een rijtje gezet die jou helpen bij een fleeky Instagram feed.


1. VSCO

preview.jpg

Ik heb het gevoel dat de meeste mensen deze app wel kennen, maar dit is dé app met de mooiste filters en ontelbaar veel mogelijkheden. Je kan in deze app ook je bewerking van de ene foto kopiëren en die dan over een nieuwe foto plakken. Super handig als je elke keer hetzelfde filter gebruikt.

2. Afterlight

8162713655_6c71dc2469_b.jpg

Afterlight gebruiken vele Instagrammers om mooie lichteffecten over hun foto’s te krijgen. Maar ook om zo’n oud foto effect te krijgen ben je bij Afterlight aan het juiste adres. Dit is een betaalde app, maar het is het geld zeker waard. Geef je Insta foto’s een unieke touch met deze app.

3. Lightroom CC

Screen-Shot-2017-10-28-at-14.09.55.png

Dit is de app van Adobe Photoshop op de computer, maar deze is gratis. Je kan zó veel in deze app! Allereerst kan je van alle kleuren de verzadiging hoger en lager maken, iets wat enorm handig als er bijvoorbeeld teveel rood in je foto zit. Dit kan je dan gemakkelijk aanpassen in deze app. Ook heb je filters in deze app, die erg mooi zijn. En dan zijn er nóg veel meer opties in deze app.

4. AirBrush

unnamed.png

Airbrush gebruik je nadat je alle mooie filters over je foto’s heen gegooid hebt. In Airbrush kan je kleine oneffenheden als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Ook kan je je tanden witter maken en nog veel meer van zulke handige mogelijkheden.

5. UNUM

unnamed-1.png

Als je je foto helemaal Instaready is, kan je hem in UNUM plaatsen. Je koppelt je Instagram aan UNUM, waardoor al je geplaatste Insta foto’s al in deze app staan. Alles wat je hoeft te doen is je zojuist bewerkte foto in deze app te laden en te kijken of deze matcht met je feed.

Dat waren mijn 5 favoriete apps voor een perfect Instagram feed. Wellicht hebben jullie er wat aan en kunnen ook jullie je Instagram on fleek maken.

Volg mijn Instagram zeker ook even, ook ik ben aan het werken aan een perfect Instagram feed. Het is zeker nog niet hoe ik het wil, but I’m still learning. Laat zeker even een reactie achter onder mijn meest recente Insta foto en dan check ik jouw Insta feed ook even!

Welke app(s) gebruik jij graag voor je Instagram feed?

Bedankt voor het lezen! Ik spreek jullie zaterdag weer.

Liefs, Kayleigh.

bloglovin-icon     img_24328    Contact_vmc2015  Instagram-icon 15-2-twitter-png-picture

3 gedachten over “5 apps die zorgen voor een perfect Instagram feed

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s