I’M BACK! ★

Hey allemaal,

Je leest het goed: ik ben terug! Ik ga weer volop bloggen, aangezien ik het stiekem best een beetje gemist heb. Lees je mee?

Mijn kleine stukje internet bestaat nu 3 jaar en 3 dagen (ik kreeg vrijdag een melding dat mijn blog 3 jaar bestond). Ik denk dat het misschien wel 1,5 jaar geleden is dat ik voor het laatst iets heb geschreven op mijn blog. Toen ik stopte heb ik toentertijd alles verwijderd, dus ik begin helemaal opnieuw.

Het afgelopen halfjaar begon het toch wel een beetje te kriebelen. Schrijven heb ik altijd enorm leuk gevonden, al vanaf dat ik een klein kind was.

Ik heb heel lang getwijfeld of ik het wel moest doen, hoor. Ik heb het tenslotte al erg druk, maar toen ik op een vrije dag heel lang bezig was met mijn lay-out van mijn blog aan te passen, kon ik het toch echt niet laten. Ik moest opnieuw beginnen!

Ik ben dus hard bezig (geweest) met het aanpassen van mijn lay-out. Ik ben al best tevreden over hoe ik het nu heb. Wat vinden jullie?

Ik heb twee vaste upload dagen. Op woensdag komt er om 06:00 uur een artikel online en op zaterdag om 08:00. Ik heb voor zo vroeg op de dag gekozen, omdat je dan voordat je naar school/werk gaat mijn nieuwe artikel kan lezen. Ik hou in de gaten hoe het gaat met deze vroege tijden, want misschien vinden jullie ’s middags wel fijner. Maar voor nu zijn dat m’n vaste upload dagen en tijden. Het kan best eens zijn dat er naast deze twee dagen nog een artikel online komt, maar dat zullen jullie dan vast wel zien.

Mijn blog zal bestaan uit beauty, lifestyle, fotografie en af en toe wat fashion.

Ook zullen er meer posts over fotografie op mijn blog komen. Ik hou van fotograferen en het lijkt me heel erg leuk om af en toe wat zelfgemaakte fotootjes met jullie te delen. Verwacht niet dat dit nu een volledig fotografie blog wordt, want ik heb simpelweg geen tijd om dagelijks of wekelijks te shooten. Maar jullie kunnen zeker af en toe wat fotografie voorbij zien komen!

Iets waar ik eerder ook nog nooit over geschreven heb, is Bullet Journaling en kalligrafie. Hier zal ik ook wel eens een artikel over schrijven.

Nou, ik hoop dat ik jullie zo voldoende heb geïnformeerd en anders mag je altijd vragen stellen in de comments. Laat zeker even een reactie achter, dat vind ik echt heel erg leuk om te lezen.

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn blogposts, kan je me volgen op mijn Bloglovin’ of je kan je e-mailadres onderaan mijn pagina achterlaten. Dan ontvang je een mailtje zodra ik een artikel geplaatst heb!

Hoe gaat het met jullie? 

Liefs, Kayleigh.

bloglovin-icon     img_24328    Contact_vmc2015  Instagram-icon 15-2-twitter-png-picture

2 gedachten over “I’M BACK! ★

Leave some love ★

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s